Het Bestuur

Hetty Wubs

Voorzitter

Mijn naam is Hetty Wubs en ik ben geboren op 13 januari 1973. Ik woon mijn hele leven al in Alteveer. Ik ben getrouwd met Edwin Wubs en wij hebben 3 kinderen en een schoonzoon. Ik werk als wijk ziekenverzorgende bij Buurtzorg. Op maandag en donderdag ben ik vrijwilliger in de Ruilwinkel en sinds kort ben ik benoemd als voorzitter van het Bestuur. Ook plaats ik regelmatig berichten op de Facebookpagina van de Ruilwinkel, die ik samen met Monica Boskers en Temkina beheer.

Fabian Kip


Penningmeester

ik ben Fabian Kip, woon in Alteveer en ben geboren op 
22-11-1983. Ik werk als verkoper bij een viszaak in Borger. Sinds de opening van De Ruilwinkel ben ik o.a. werkzaam als penningmeester maar ook sta ik regelmatig in de winkel. Dit doe ik met heel veel plezier het contact met de mensen en vooral het inrichten van de winkel spreken mij zeer aan.
In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan of ik volleybal.
Bij beide verenigingen heb ik ook een bestuursfunctie.
Verder ben ik lid van de organisatie van de Kinder vakantie Spelweek en de activiteitenweek. Dus ik ben zeer betrokken bij het dorp Alteveer.


GERDA BUNT

Algemeen bestuurslid

Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 kinderen. Verder kunt u mij tegenkomen in de winkel van Specialiteiten Slagerij Hemmen. 

GREETJE DE WIJK

Extra lid/vertrouwens persoon

Mijn naam is Greetje de Wijk en ben getrouwd met Job de Wijk en heb 2 uitwonende kinderen. Wij wonen in Pekela  maar op de grens van Alteveer. Ik ben interieurverzorgster en pas regelmatig op mijn kleinkinderen. Verder  ben ik al jaren zeer betrokken bij activiteiten in Alteveer, zoals de Kinder vakantie Spelweek en het 5 mei comité. Naast mijn bestuursfunctie sta ik ook regelmatig in de winkel. 

Temkina Siegers

Secretaris/Notulist

Ik ben lid geworden van De Ruilwinkel toen ik nog in Alteveer woonde maar sinds mijn scheiding  woon ik samen met mijn zoon Benjamin, die ook af en toe meehelpt voor De Ruilwinkel, in Hoogezand. Mijn dochter woont inmiddels samen en ze hebben samen een dochtertje. Omdat ik in Hoogezand woon en een drukke baan heb sta ik niet vaak in de winkel. Ook plaatst ik af en toe berichten  op Facebook. 
Onze vrijwilligers

Monica Boskers (medebeheerster FB)
Gerda Kiewiet
Alie Koerts
Ellie Veldman
Wupke de Wijk
Jannie Tuitjer
Benjamin de Haas
Monica van Hoorn
Monique Fun (beheerster website)
Edwin Wubs (klusjesman)
Stefan Wubs 
Jan van Dijk
Michael Haverkamp