Het Bestuur

Beppy Holwerda

Voorzitter

Ik ben Beppy Holwerda en woon samen met mijn man, kat en hond in Holte. Ik geniet inmiddels van mijn pensioen. Toch wil ik mij nog graag nuttig maken voor deze maatschappij.  Vooral de omgang met diverse mensen en de wijze van opzet van de winkel spreekt mij enorm aan.

Fabian Kip


Penningmeester

ik ben Fabian Kip, woon in Alteveer en ben geboren op 
22-11-1983. Sinds de opening van De Ruilwinkel ben ik o.a. werkzaam als penningmeester maar ook sta ik regelmatig in de winkel. Dit doe ik met heel veel plezier het contact met de mensen en vooral het inrichten van de winkel spreken mij zeer aan.
In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan of ik volleybal.
Bij beide verenigingen heb ik ook een bestuursfunctie.
Verder ben ik lid van de organisatie van de Kinder vakantie Spelweek en de activiteitenweek. Dus ik ben zeer betrokken bij het dorp Alteveer.


GERDA BUNT

Notulist

Mijn functie binnen het bestuur is Notulist. Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 kinderen. Verder kunt u mij tegenkomen in de winkel van Specialiteiten Slagerij Hemmen. 

GREETJE DE WIJK

Extra lid/vertrouwens persoon

Mijn naam is Greetje de Wijk en ben getrouwd met Job de Wijk en heb 2 uitwonende kinderen. Wij wonen in Pekela  maar op de grens van Alteveer. Ik ben interieurverzorgster en pas regelmatig op mijn kleinkinderen. Verder  ben ik al jaren zeer betrokken bij activiteiten in Alteveer, zoals de Kinder vakantie Spelweek en het 5 mei comité. Naast mijn bestuursfunctie sta ik ook regelmatig in de winkel. 

Temkina Siegers

Extra lid/ beheerster Facebookpagina

Ik ben lid geworden van De Ruilwinkel toen ik nog in Alteveer woonde maar sinds mijn scheiding  woon ik samen met mijn zoon Benjamin, die ook af en toe meehelpt voor De Ruilwinkel, in Hoogezand. Mijn dochter woont inmiddels samen. Omdat ik in Hoogezand woon en een drukke baan heb sta ik niet vaak in de winkel maar zorg ik dat de facebookpagina up to date is. 
Onze vrijwilligers

Monica Boskers
Gerda Kiewiet
Alie Koerts
Ellie Veldman
Jan de Wijk
Wupke de Wijk
Hetty Wubs 
Jannie Tuitjer
Benjamin de Haas
Grietje Nieuwland
Monica van Hoorn
Monique Fun (beheerster website)